Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Monnit

Letar du efter branschspecifika sensorlösningar? Då är du på rätt plats.

Under en lång tid fanns ett kraftigt växande behov att ansluta till, övervaka och kontrollera maskiner och andra ”saker” i vår omgivning och utifrån detta behov grundades Monnit. Som ett resultat av deras bakgrund i teknik, utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning gav det dem ett försprång. Tack vare dessa kunskaper och färdigheter lyckades de att etablera grunden för att vara det billigaste och bästa trådlösa sensorn systemet på marknaden.

Nästa version av Monnit’s nya produktserie heter ALTA som du ska använda om du vill ha det allra bästa. Detta för att ALTA har ett stort sortiment utav trådlösa sensorer och gateways. Vilket alla har en otrolig räckvidd och en möjlig batteritid på över 10 år.

Resultatet av detta gör att ALTA blir en unik produktserie. 

Monnit’s sensorer, lösningar och fjärrövervakning övervakar dina lokaler även om du inte är där. Detta medför en trygghet för dig som användare. Dessa sensorer kan upptäcka allt från eventuella läckor, övervakar om någon bryter sig in, håller koll på temperaturen på din kyl och frys samt mycket mer så att du alltid kan känna dig trygg när du inte är på plats. 

Sedan vi startade Rejoin Telematics AB har vi hjälpt mängder av företag med att skräddarsy smarta lösningar för deras verksamhet? Ring Rejoin Telematics AB på 019 – 760 17 00 om även du vill ha experthjälp. 

Visar 1–16 av 178 resultat

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.