Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ThinKnx

Ett styrsystem, ett användargränssnitt oavsett teknologier

ThinKnx är ett universellt system för fastighetsautomation, smarta hem, som låter dig hantera alla funktioner i din byggnad. Vill man inte göra avkall på den säkerhet och stabilitet som KNX erbjuder, men ändå tillföra funktionalitet så är detta systemet för dig.

Man bygger enkelt upp det grafiska gränssnittet och har alla möjligheter att få detta att se ut som man vill.  T.ex. anpassat efter ert företags färger, din favoritbakgrund etc. Den som är van med KNX känner igen sig avseende hanteringen av signaler därför att alla protokoll hanteras som KNX-meddelanden och man behöver inte fundera över hur de integreras tekniskt. Enkelt! 

De olika aspekterna av hemautomation hanteras av ThinKnx med hjälp av ett enkelt och anpassningsbara gränssnitt.  Detta medger fullständig interaktion från valfri Tablet, iPhone, Andorid eller en Windows Smartphone. 

Vill du förvandla traditionell fastighetsautomation på ett smart sätt? Då blir ThinKnx en riktig tillgång för att spara in på energikostnader, begränsa miljöpåverkan och förbättra säkerheten i byggnaden.

Kontakta oss för en online demo av produkt och utvecklingsmiljö, 019-7601700.

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.