Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Rejoin Telematics AB

Ökad lönsamhet genom nyttjande av modern kommunikationsteknik.

Rejoin Telematics AB har sin kärnverksamhet i att hjälpa kunder att fokusera på sin egen kärnverksamhet. Som ett resultat blir detta ökad lönsamhet genom nyttjande av modern kommunikationsteknik.

Teknik som de senaste 10 åren uppnått en mognadsgrad, prisbild och standardisering så att den nu kan användas på allvar. Jämför boo.com som skulle sälja kläder på nätet när de flesta satt med 14,4kbaud modem. Vid ingången av 2000 fanns GSM-data och SMS. Sedan har utvecklingen gått framåt och idag finns GPRS, 3G , 4G och snart 5G med en täckning som möjliggör att det är fullt möjligt att förlita sig på denna infrastruktur för kommersiella lösningar.

Rejoin Telematics AB levererar produkter och utvecklingstjänster till företag och organisationer. smart-telematik.se drivs av oss och är vårt sätt att låta er konsumenter ta del av samma priser och kvalitet som professionella köpare.

Detta är produkter vi verkligen vet att de fungerar, då vi använder dem dagligen.

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.