Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

BesKNX

BesKNX har ett brett utbud av KNX-produkter av hög kvalitet för att möta alla krav för fastighetsautomation.

BesKNX / Ingenium designar, utvecklar och tillverkar produkter för hemautomation. Företaget ligger i norra Spanien och hela processen från design till tillverkgnine sker i närområdet för att säkerställa kvaliteten enligt de höga krav Ingenium ställer på sina produkter. 

Ingeniums produkter är lätta att använda, programmera och installera. Oavsett om det är för en villa, ett kontor eller en stora publika byggnader. 

Systemmässigt finns alla komponenter för att bygga kompletta lösningar. Dessutom finns stora möjligheter att skapa åtkomst mha appar och att anpassa de grafiska gränssnitten. Med displayerna kan enkelt befintliga KNX-installationer modifieras med appåtkomst och ett grafiskt gränssnitt för total kontroll av systemet. 

Rejoin Telematics AB (som driver smart-telematik.se) är svensk generalagent och vi hjälper er att välja rätt produkter, ger support och programmerar KNX-system. Ring oss 019-7601700 så hjälper vi er. 

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.