Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Om oss​

Historien börjar i december 2009. I vinterväglag på väg till en kund föds idéen om att starta ett nytt företag från början med en tydlig inriktning på M2M och en struktur på företaget som klarar både hög- och lågkonjunktur. Sagt och gjort och två månader senare, i februari 2010, startar Rejoin Telematics AB sin verksamhet. Företaget är privatägt med tre huvudägare. Därutöver finns delägande hos personalen.

Personalen är en viktig del av Rejoin Telematics. Det är personalen som har det tekniska kunnandet, som skapar nya lösningar på gamla problem och som dagligen representerar Rejoin ute bland våra kunder.

Företagets kärnverksamhet är att hjälpa kunder att fokusera på sin egen kärnverksamhet och ökad lönsamhet genom nyttjande av modern kommunikationsteknik och IoT. Teknik som de senaste 10 åren uppnått en mognadsgrad, prisbild och standardisering så att den nu kan användas på allvar. Jämför boo.com som skulle sälja kläder på nätet när de flesta satt med 14,4kbaud modem. Vid ingången av 2000 fanns GSM-data och SMS. Idag finns GPRS, 3G, 4G och snart 5G med en täckning som möjliggör att det är fullt möjligt att förlita sig på denna infrastruktur för kommersiella lösningar. Lösningar som Rejoin Telematics är specialister på att leverera.

Urban

Urban

Teknisk chef och företagsförsäljning

Urban ansvarar för teknisk support och att vi ger svaren på de stora gåtorna. Som gammal lagsportsutövare får han vårt tekniska team att fokusera när det behövs som bäst. Inom företagsförsäljningen tar han fram tekniska lösningar på de flesta problem.

Mattias

Leverantörsansvarig och företagsförsäljning

Mattias finner bra leverantörer världen över. Med samma ihärdighet och tålamod som han letar älgar i skogen hittar han produkterna som Urban vill ha. Dessutom ser han till att företagskunder finner vad de söker, oavsett om produkterna finns i sortimentet eller ej.

Mattias
0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.