Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Weinzierl

Systemlösningar för KNX-standarden

 

Weinzierl utvecklar intelligenta programvaru- och hårdvarukomponenter för fastighetsautomation. Deras fokus är ett system baserat på KNX-standarden. Resultat av detta fokus gör att deras KNX-systemet med deras produkter och lösningar blir heltäckande. Dessutom erbjuder de gateways samt mjukvarulösningar för andra standarder som EnOcean.

Kärnan i deras tjänster är lösningar för integration av KNX-enheter. Ett brett utbud av KNX-moduler och KNX-stack erbjuder också en kostnadseffektiv anslutning för dina enheter på KNX.

Som tillverkare av KNX-enheter ligger deras fokus på gränssnitts- och gateway-lösningar, dvs. systemenheter med hög komplexitet. De designar och tillverkar kompletta enheter under sin egen fabrikat Weinzierl.

KNX-standarden utvecklas kontinuerligt. För att aktivt stödja denna process är de medlem i KNX System Group (CSG) och deltar i KNX IP Task Force. Således erbjuder de alltid kunderna med den senaste informationen och trenderna.

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.