Nyheter

2019-12-03

Mervis-plattformen, den officiellt stödda lösningen för programmering av Unipi-kontroller, tillhandahålls för alla unipi PLC: er. Kärnan representeras av Mervis IDE-utvecklingsmiljön. Den senaste versionen 2.2.0 släpptes just.

Ny utgåva ger stöd för nya produkter (som styrenheter med LTE-gränssnitt eller Axon S155 dual-Ethernet-kontrollenhet), BACnet-protokollsupport, Wi-Fi-funktionalitet och många andra funktioner och förbättringar.

För att läsa mer : Läs mer om 2.2.0

2018-09-25
Erik

Kom och prata med oss på Elmässan 2018 i Stockholm så berättar vi mer om möjligheterna med smarta hem, KNX och Z-Wave, allt från projektverktyg till driftsättning.

Vi distribuerar flera produkter inom smarta hem/fastighetsautomation och har agentur för flera olika märken. Läs mer om oss och mässan här.

2018-08-09
Erik

Fibaro

Fibaro har släppt en ny uppdatering av sitt operativsystem som används för att hantera Fibaros styrenheter. Verisionen 4.510 kommer med förbättringar så som ökad systemsäkerhet och introducerar nya integrationsmöjligheter med enheter från varumärken som Philips och Samsung. Det nya Fibaro systemet kan nu hanteras via Facebook Messenger och även via IFTTT (If This Then That) som hjälper användare att automatisera vardagliga saker ytterligare.

Den uppdaterade versionen av Fibaros centrala operativsystem finns tillgängligt i dagsläget för Home Center 2 användare. Den senaste mjukvaruuppdateringen kommer med förbättringar av systemsäkerheten genom att bland annat säkerheten vid överföring av användardata har höjts ytterliggare. Version 4.510 tillåter användaren att skapa säkerhetskopior antingen via molnet eller på en lokal hårddisk.

Om du vill läsa mer om uppdateringen kan du göra det här.

  Varor som nämns i nyheten

 • 4 843,75 :-
  från 201,82 :- / mnd.
  ( 5 699,00 :-)
2018-07-18
Erik


Z-Wave


Genom det senaste årtiondet har det smarta hemmet utvecklats till en blomstrande industri världen över. Z-Wave teknologin har varit den ledande kraften inom denna evolution. Vad kommer härnäst? Tack vare maskininlärning och artificiell intelligens har det smarta hemmet fått möjligheten att bli medveten om sin omgivning, genom användningen av sensorer placerade runt om i hemmet. När det smarta hemmet upptäcker och vet hur det ska agera till förändring, blir det intelligent. Detta leder då till ett nytt behov av data från sensorer, som kan upptäcka subtila detaljer så som fukt, temperatur, ljus, rörelse, ljud och mer. Sensorer kan nu placeras på svåråtkomliga platser med en liten åtkomst till strömförsörjning. Dessa batteridrivna sensorer, placerade runt om i hemmet, kommer att låsa upp den medvetna potentialen i det smarta hemmet. Visst, det är fullt möjligt att idag placera dina sensorer på de flesta platser i ditt hem, men med den nya plattformen från Z-Wave kommer det att bli ännu enklare och bättre. Med längre räckvidd och mycket längre batteritid (upp till 10 år) kan du utöka ditt nätverk av sensorer enklare och livslängden blir betydligt längre. Dessutom är är Z-Wave 700 fullt bakåtkompatibelt.

Z-Wave’s kommande 700 plattform har designats för att möta de krav som ställs av smarta sensorer, där både lång räckvidd och låg energiförbrukning är av yttersta vikt.
Medvetna miljöer är den kommande evolutionen inom marknaden för smarta hem och de kommer att kräva teknologier som har optimerats för detta.

Egenskaper hos Z-Wave 700:

 • Låg energiförbrukning
 • Lång räckvidd +100 m
 • Hög prestanda (ARM)
 • Referenskod and verktyg
 • Best-in-Class S2 Security
 • Bakåtkompatibel


Lång räckvidd
Den kommande 700 plattformen kommer med en otrolig räckvidd. Punkt till punkt räckvidden har utökats till 100 meter och mesh-räckvidden till över 400 meter. Detta gör att du kan täcka stora ytor utomhus och inomhus och även genom flera våningar.

Lägst energiförbrukning
Z-Wave’s redan marknadsledande låga energiförbrukning har nu reducerats ytterligare, med den kommande 700 plattformen reduceras energiförbrukningen med 80%. Batteridrivna sensorer kan nu leva upp till 10 år bara genom ett enda knappcellsbatteri.
Läs mer om den kommande plattformen här

2018-07-12
Erik

Om du letar efter en styrenhet för ditt smarta hem, så är kanske Vera inte högst upp på listan. Veras lite tråkiga utseende, som mer liknar en routers, kanske avskräcker dig? Låt dig dock inte avskräckas, Vera kommer med en rad attraktiva funktioner såsom förmågan att köras offline. Så om du inte har lagt en tanke på Veras produkter, kanske det är dags att göra det nu. 

Jämförelse mellan Veras modeller

Vera kommer med tre olika modeller, VeraEdge, VeraPlus och VeraSecure. Alla kommer med samma standardfunktioner och alla använder samma applikation. Skillnaden ligger i hårdvaran.


 VeraEdgeVeraPlusVeraSecure
 Pris 1 390 kr 1 995 kr 3 495 kr
 Processor 600MHz MIPS SoC 880MHz MIPS SoC 880MHz Dual-Core MIPS SoC
 RAM 128MB DDR2 256MB DDR3 512MB DDR3
 Flash Memory 128MB 128MB 128MB
 Z-Wave Plus JA JA JA
 Zigbee NEJ JA JA
 VeraLink NEJ NEJ JA
 Bluetooth NEJ NEJ JA
 Wi-Fi 802.11 b/g/n 802.11 a/b/g/n/ac 802.11 a/b/g/n/ac
 WAN Port 10/100 Ethernet Gigabit Ethernet Gigabit Ethernet
 USB Port JA JA JA
 Cellular Backup Tillägg Tillägg 3G Embedded
 Battery Backup Tillägg Tillägg 2400mAh
 Antal enheter Upp till 100 Upp till 200 Upp till 200
I denna artikel kommer vi att fokusera på VeraSecure, då det är den mest kraftfulla av sina syskon. Den har en tvåkärnig processor och 512 Mb RAM, den har även support för fler protokoll. Utöver Z-Wave och Zigbee har VeraSecure även support för VeraLink, WiFi och Bluetooth och kan vara uppkopplad mot upp till 200 enheter.

VeraSecure har även inbyggda funktioner och egenskaper. Den har ett inbyggt backup batteri för att hålla din Vera levande upp till 8 timmar, om ett strömavbrott skulle inträffa. VeraSecure kan även fortsätta övervaka säkerhetssensorer utan strömförsörjning. Det finns även möjlighet till 3G-backup, om internetanslutningen skulle ge vika. VeraSecure kommer även med en inbyggd siren för att skrämma bort inkräktare. Inbyggd mikrofon och högtalare tillåter dig att ha en konversation med VeraSecure. Allt detta gör att VeraSecure värdig sitt högre pris.

Hemautomatisering

Veras styrenheter är först och främst skapade för hemautomatisering. För att börja automatisera med VeraSecure behöver du kompatibla enheter, detta ska dock inte vara ett problem då VeraSecure stödjer flertalet protokoll, Z-Wave Plus, Zigbee HA 1.2, Bluetooth Low Energy och Wi-Fi. Stöd för VeraLink finns även, som främst är skapat för att ansluta säkerhetssensorer.

VeraSecure

Att ansluta enheter med VeraSecure
När du har valt och införskaffat dig de enheter du behöver till ditt hem, är nästa steget att koppla dem till din Vera. Det finns två sätt att göra detta på, antingen genom appen som kan installeras i din smartphone eller genom ett webbgränssnitt. Vera rekommenderar att du använder webbgränssnittet när du kopplar dina enheter och för att automatisera ditt hem.

Själva processen för att koppla dina enheter varier, vissa enheter finns det inbyggt stöd för. Du ansluter dessa enheter genom att navigera till “Devices”, klicka sedan på “Add Device” och välj sedan vilken typ av enhet du vill ansluta, en termostat eller rörelsesensor till exempel. Då visas en lista av enheter som Vera har inbyggt stöd för och som tillhör den sensortyp du har valt sedan innan. Klicka sedan på modellen du vill ansluta, programmet kommer sedan att starta en installation.

Om det skulle vara så att du inte hittar din enhet i listan, är det fortfarande möjligt att anslua enheten till din Vera genom att välja “Generic Z-Wave device” eller “Generic ZigBee device”. Alla Z-Wave och ZigBee produkter kan anslutas på detta sätt.

Kontrollera VeraSecure
Det är nu det roliga börjar! När du har kopplat ihop alla dina enheter med din VeraSecure kan du börja att kontrollera din enheter och automatisera ditt hem. Det finns tre olika sätt som du kan interagera med dina enheter.

Manuell kontroll via appen
Du kan manuellt kontrollera dina enheter via Veras app. Via appen kan du se alla dina anslutna enheter, om du sedan klickar på en enhet får du åtkomst till ett antal olika alternativ. Om du till exempel klickar på en lampa, får du alternativet att sätta på/stänga av ljuset, dimma ljuset eller byta färg.

Scener
Men själva poängen med ett smart hem är att du ska kunna automatisera. För att göra detta använder man sig av “scenes”. Sener är regler du skapar för vad dina enheter ska göra vid olika “triggers”, till exempel om klockan slår 17:00 så ska lamporna tändas i hallen, eller om den relativa luftfuktigheten överstiger 50% så ska en fläkt sättas igång. Med Vera kan du själv skapa dessa scener för att automatisera ditt hem.

Du skapar enklast scener genom att använda webbgränssnittet. Du gör detta genom att först ta dig till “Scenes” och klickar på “+” ikonen.

Programmet kommer att be dig välja en “trigger”. En trigger kan vara ett datum, klockslag, en annan enhet (sensorer t.ex.), en händelse skapad av en enhet, eller
din telefons position. Du kan också skapa manuella scener som bara körs manuellt, som du sätter på via kontrollpanelen i appen.

Nästa steg är att lägga till saker som ska utföras när en trigger är utlöst. Du lägger till de enheter du önskar ska vara med i scenen och bestämmer vad de ska göra.

Sista steget är att välja villkor. I det här steget kan du välja att anpassa scenen ytterligare. Du kan till exempel lägga till ett villkor där scenen bara körs om din Vera är i ett speciellt läge, som “Home” eller “Away”. Du kan bestämma om scenen ska skicka en notis och du kan även namnge scenen. När du skapat en scen kommer den att köras fram tills att du väljer att pausa den eller att ta bort den.

Plug-Ins
Ett annat sätt som du kan automatisera ditt hem genom är att använda dig av plug-ins.

Plug-ins liknar appar i din smartphone. Du kan ladda ner dem från Veras App Store och installera dem på din VeraSecure. Varje Plug-In erbjuder olika funktioner. Det finns till exempel en plug-in som gör att du kan sätta min- och maxtemperatur för din termostat, som gör att dina gäster inte kan sätta en för låg/hög temperatur. Det finns även en plug-in som sätter på och stänger av din smarta lampor i ett slumpmässigt mönster för att skapa känslan att någon är hemma.

Du kan själv ta en titt här på flera av Veras andra plug-ins. https://apps.mios.com/

VeraSecure och hemsäkerhet

Förutom att automatisera ditt hem, gör VeraSecure ditt hem säkrare. Men först behöver du säkerhetssenorer, så som rörelsesensorer, läckagesensorer, röksensorer, kolmonoxidsensorer. Du kan även ansluta olika typer av knappar och knappsatser.

För att använda sig av självövervakning behöver du inget mer än Veras app. I den kan du använda dig utav olika lägen (Home, Away, Vacation, Night) för att slå på/stänga av dina sensorer eller skapa en scen som automatiskt sätter på/stänger av dina sensorer med hjälp av geofencing (din telefons position).

Om något över det vanliga skulle inträffa, såsom att en läcka upptäcks av någon av dina vattensensorer, skickas en varning till dig antingen via mejl eller text till din telefon. Ditt ansvar ligget då på att kunna agera på denna information, till exempel ringa brandkår vid en brand. För att underlätta självövervakningen rekommenderar vi att du skapar egna scener för att hjälpa dig vid en eventuell nödsituation. Där eventuella inkräktare kan skrämmas av sirener och ljus eller om dina röksensorer skulle uppfatta rök så sätts alla lampor på, så att du slipper fumla runt i mörkret vid en eventuellt nödsituation.

Kameraövervakning
VeraSecure fungerar även med övervakningskameror, det är dock endast VistaCam och några andra kameror från Bosch och Panasonic som har ett inbyggt stöd. Det finns möjlighet att ansluta andra IP-kameror till din VeraSecure, men Vera kan dock inte garantera att alla funktioner fungerar fullt ut.

Att installera kameror i ditt smarta hem tillför några extra funktioner, du får till exempel möjlighet till att i realtid övervaka ditt hem, få notiser när kamerorna upptäcker rörelse eller ljud.

Veras ultimata vapen!

VeraSecure har förmågan att fungera även om din internetanslutning är nere. Du kan styra ditt hem via din smarta telefon trots att det saknas internetuppkoppling tack vara Veras inbyggda Bluetooth modul. Du kan styra nästan alla enheter, ZigBee och Z-Wave enheter går att styra fullt ut vid offline-drift, det krävs dock att du är hemma för att det ska fungera.

Din VeraSecure fungerar nästan som vanligt vid offline-drift, förutom själva fjärrstyrningen. Alla scener som du har skapat lagras lokalt i din Vera vilket gör att alla scener fortsätter att köras som vanligt, om obehöriga skulle bryta sig in i ditt hem skulle dina scener fortfarande att köras och skrämma iväg dem.

Om du värdesätter funktioner där ditt hem ska kunna styras offline och att säkerheten ska fortsätta fungera är VeraSecure är utmärkt val av styrenhet.

 

2018-04-09

 

Home Center 2 Svart är den kontrollenhet som används för för att styra dina enheter i hemmet. Home Center 2 kommunikation med de trådlösa sensorer enheterna och är uppkopplad till en central portal via existerande bredband.

Home Center 2 Svart tillåter användaren att hantera sitt "intelligenta hus" på ett enkelt sätt, vare sig man är hemma, på kontoret eller använder mobiltelefon på vägen.

 

Home Center 2 Svart

 

 

2018-03-27

Nu kommer den trådlösa trefas sensorn för att mäta ström och effekt.

Den mäter amperstimmar, max RMS ström, min RMS ström, genomsnittlig RMS ström och "dutycycle" för varje fas och kombinerad ampertimmmar från alla tre faser

För mer information kontakt oss på 019 760 1700.

Alta trefas sensor

 

 

  Varor som nämns i nyheten

 • 4 843,75 :-
  från 201,82 :- / mnd.
  ( 5 699,00 :-)
2018-03-19

Med nya expansionsmoduler kan din Neuron PLC från Unipi få nya förmågor. Unipi har utvecklat enheter som ger fler analoga in- och utgångar, RS485 portar och GPRS.

2018-03-15
Urban Wicklander

Slutet nästa vecka far vi ner på Light And Building 2018 för att träffa leverantörerr av smarta hem och se om de kommer med några nyheter inom kort.

Det kommer både bli möten med KNX(BesKNX och thinknx) leverantörer samt Z-Wave(Qubino, NodOn och Zipato) leverantörer och förhoppningsvis en mängd nya leverantörer.

 

2018-03-08
Urban Wicklander

Nu har vi fått en större leverans av 1-wire temperatur sensor DS18B20 så nu har ni möjlighet att köpa dem hos oss igen.

2018-02-20

Den första och enda Z-Wave RGB Night Light med ljudnotifieringar kommer att presenteras L + B i Frankfurt av Qubino.

Missa inte läsa om denna otroligt mångsidiga nattlampa som kommer att komma ut på marknaden Q3 2018 redan här.

 

 

 

 

 

 

2018-02-20
Mattias Wide

Med nya katalogen från Bes KNX presenteras ett antal nya produkter och förbättringar av tidigare produkter. T.ex. har produkter som tidigare bara hade plugin för att konfigureras nu ETS-parametrar. Flera aktorer kommer med manuell styrning av utgångar, vilket underlättar vid installation innan men programmerat enheterna.

Cubik, sortimentet med touchdisplayer, finns i tre varianter . Basic med fast glas och tryck. Design med fast glas och eget tryck samt Capriccio med löstagbart glas och valfritt tryck.

Läs mer om produkterna i katalogen

2018-02-12

I Athom's "Behind the Magic" serien ger de en översikt över vad de arbetade på förra månaden. Det man få tänka på att innehållet kanske blir lite tekniskt då och då, men här har du ändå ett bra sätt att hålla sig ajour med utveklingen av Homey.

Behind the Magic

 

 

 

 

 

2018-02-07

Nu har den funnits en stund Fibaro Radiator Thermostat Head. Det är en intelligent termostat som reglerar temperaturen i rummet med hjälp av den inbyggda eller externa sensorn och reglerar värmen automatiskt enligt dina egna inställningar. Den kan monteras utan verktyg på tre typer av radiatorventiler. Med den kan du enkelt skapa scheman via APP för att styra temperaturen under hela veckan. Med den externa Fibaro Radiator Thermostat Sensor får du en än mer exakt temperaturstyrning i hemmet.

 

 

 

 

  Varor som nämns i nyheten

2018-02-02

Nu har den kommit den nya generationen av mySensors sensorer. Dock kommer man fortfarande att kunna unyttja samma portal som förut. Det är endast en ny genertion med sensorer med bättre prestandard.

ALTA är den enda trådlösa sensorplattform med 10 år eller längre batterilivslängd och över 300 meters räckvidd (non-line-of-sight upp till 14 väggar).

ALTA-produkterna använder utvecklarens nyautvecklade kryptering på datat. Så kryptering upprätthålls igenom hela kommunikationen från sensor till gateway, gateway till portal och tillbaka igen.

Självklart har sensorerna lokal data lagring med upp till 512 mätvärden tillsammans med tidsstämplad om det mot förmodan skulle vara så att data inte kan levereras till gateway.

OTA-uppdateringar tillåter ALTA-produkter att uppdateras på distans, vilket gör dem framtidssäkra.

Om ni vill komma i kontakt med oss innan vi hinner få upp dessa sensorer på webbshoppen kontaka oss via [email protected]se.

2018-02-02

Varför inte träffa leverantören av ThinKNX "face to face" i Amsterdam på ISE mässan.

Om ni ska på ISE mässan i Amsterdam så ta möjlgheten att träffa företaget som utvecklat ThinKNX.

 

 

Möt ThinKNX

2017-04-26
Mattias
Basalte Eve iPad

Basalte Eve är en familj vägghållare till iPads samtliga modeller. Med dessa hållare erhålls en riktigt snygg installation perfekt som styrpanel av ditt smarta hem.

Bakom vägghållaren finns möjligheten att placera en USB-laddare i väggdosa. Sen ansluts Apple egen sladd mellan laddaren och iPad.

iPad sitter fast med små magneter och en låsning. Ramen och höljet finns i flera färgen och är helt gjorda i metall.

2017-03-18

ThnKnx integration med Amazon Echo och Apple Homekit

 

ThinKnx, which can be controlled via Tablet, iPhone, Android or Windows smartphone, is a supervisor to manage home automation system. With integrated Alexa voice command, ThinKnx system automatedly control lights, temperature, shutters, security, multimedia etc. Voice commands can be translated into low-level actions independently from the underlying protocol and technology (KNX, Z-Wave, Modbus etc.) It is also compatible with Apple Homekit.

 • To manage home automation system through Amazon Echo or Apple Homekit
 • The smart hub is a customized interface that allows interactions via Tablet, iPhone, Android or Windows Smartphone
 • ThinKnx can manage most home automation buses in a single product, such as KNX, Z-Wave, Lutron, Modbus and Btcino MyHome
 • Supports iOS system to work with apple watch, iPhone or any devices with iDriver
2016-10-24

2016-06-27

2016-04-22
Marcus A

2016-04-05
 

Nu har ni chansen att vinna en sån här trevlig produkt från Fibaro. Allt ni behöver göra för att den skall bli Er är att...

Publicerat av smart-telematik.se den 5 april 2016
2016-03-01
Marcus A
 

Vi vet att denna smarta och "osynliga" dörr-och fönstersensor från svenska Sensative varit mycket efterlängtad. Nu har vi den serietillverkade versionen i lager redo att skickas till hugade spekulanter.

Publicerat av smart-telematik.se den 1 mars 2016
2016-02-26
 

Vi vill passa på att önska er alla en trevlig helg med att meddela att vi bjuder* på frakten för alla beställningar som...

Publicerat av smart-telematik.se den 26 februari 2016
2016-02-26
 

Vet att många undrat men nu är den här.. VeraPlus! En riktigt stark kontrollenhet som blir din för under 2000 kronor....

Publicerat av smart-telematik.se den 26 februari 2016
2016-02-12
 

Så, vi har slagit våra nördiga men kloka(?) huvuden ihop och räknat ut helgens rabattsats. Det blev 13,5% då dagens...

Publicerat av smart-telematik.se den 12 februari 2016
2016-01-29
Marcus
 

Fri frakt hela helgen (fr.o.m nu till måndag morgon) Vi vill tacka Er alla för en riktigt bra inledning på 2016 med...

Publicerat av smart-telematik.se den 29 januari 2016
2016-01-21
 

Förboka din magiska allt-i-ett-enhet - ZipaTile - från Zipato innan den sista februari och få en stor rabatt. Läs mer här:http://smart-telematik.se/product.html?product_id=568

Publicerat av smart-telematik.se den 21 januari 2016
2016-01-21

Monthly Software Update Version 7.0.13 has been released. Please download today for the latest compatibility, functionality, and security.

Här finner du mer information: http://support.getvera.com/customer/en/portal/articles/2293031

2016-01-19
Marcus
 

Så är den till slut här. Smart Switch 6 från Aeon Labs. Vi har fyllt på lagret med denna mycket smidiga enhet...

Publicerat av smart-telematik.se den 19 januari 2016
2016-01-12
Marcus
 

Onsdagen den 13 Januari kanske inte känns speciellt märkvärdig nu när vi är tillbaka i vardagen igen efter alla sköna...

Publicerat av smart-telematik.se den 12 januari 2016
2016-01-12
Marcus

Vi har tagit in Geneko Gateways i butiken. Dessa proffsiga och kostnadseffektiva gateways finns i två olika versioner - 2G/3G samt 4G.

Läs mer om dessa här: Geneko.

Tveka inte att höra av er till oss vid frågor på 019 760 17 00 eller [email protected]

2015-11-27
 

Vi hänger givetvis på trenden och ger er ett kanonerbjudande denna härliga shoppingdag. Ni* kan handla momsfritt hela...

Posted by smart-telematik.se on den 26 november 2015
2015-10-12
 

En ny spännande produkt från franska NodOn. Denna fjärrkontroll med inbyggd magnet (för fäste på t.ex. kylskåpsdörren) finns i ett gäng olika färger såsom Wasabigrönt, harmoniskt lagunblå och skönt rosa.

Posted by smart-telematik.se on den 12 oktober 2015
2015-10-07

Nu har vi specialerbjudande på de mycket populära puckarna från Qubino. Denna kampanj varar hela oktober (eller så långt lagret räcker) och avser hela vårt sortiment av Qubinoprodukter.

2015-10-06
 

Vi går mot höst och kyligare tider. Vad passar då bättre än att kunna styra luftvärmepumpen med hjälp av mobiltelefon...

Posted by smart-telematik.se on den 5 oktober 2015
2015-09-18
 

Nu finns den här, Multisensor 6 (rörelse, temp, fukt, ljus, vibration och UV) från Aeon Labs. Den är betydligt (70%)...

Posted by smart-telematik.se on den 18 september 2015
2015-08-28
Vi firar vår flytt med att ger er chansen att shoppa loss i helgen och erbjuder 10% rabatt på samtliga...
2015-08-11
 

Vi vill passa på, så här när semesterveckorna börjar lida mot sitt slut, att ger er ett kanonerbjudande under resten av...

Posted by smart-telematik.se on den 3 augusti 2015
2015-07-28
 

En glädjande nyhet då en populär produkt gör comeback i sortimentet.Dimmern från Fibaro är nämligen tillbaka i en...

Posted by smart-telematik.se on den 28 juli 2015
2015-06-09
Det är alltid kul med nya produkter. Nu har vi äntligen fått hem dessa små godbitar från våra slovenska favoriter, Qubino.
2015-05-27
Alla beställningar som läggs innan maj har övergått till juni skickas utan att ni beh...
2015-05-04
Vi har väntat. Vi vet att Ni har väntat. Men nu är den äntligen här igen, en uppdaterad version av Fibaros smidiga och...
2015-05-04

Zipato och Global Caché har ingått ett partnerskap vilket innebär att alla Zipatos användare får möjlighet att kontrollera ännu fler Global Caché-produkter i sitt nätverk.  Global Caché är en av de ledande tillverkarna inom IP, WiFI och HTTP-produkter som möjliggör kontroll på automationsmarkanden.

Sebastian Popovic, CEO på Zipato, säger: ”Alliansen med Global Caché kommer ge våra användare möjligheten att inkludera infraröda och RS232-enheter i sin Zipatomiljö på ett smidigt sätt till en liten kostnad.”

Läs mer här: http://archive.mailermailer.com/view/00000f-e6d0b9bf*1125705f-50fb6c43?fb_action_ids=1085346728147462&fb_action_types=og.comments

2015-04-30
Lagerrensning inför flytten!Fynda på Valborg. Vi erbjuder nu flera produkter från Belkin till hela 25% rabatt....
2015-04-21
 

I maj skall polacken Mariusz Malkowski bestiga världens högsta berg. Från toppen av Mount Everest skall han sedan bevisa...

Posted by smart-telematik.se on den 21 april 2015
2015-04-17
 

Helgen närmar sig med stormsteg. Vi tänkte på att tipsa om denna trevliga "leksak" innan vi tar i tu med fredagsmyset....

Posted by smart-telematik.se on den 17 april 2015
2015-04-16
 

Solen skiner och vi med den. Vi vill gärna dela med oss av vår glädje och därför ger vi er nu chansen att köpa en Belkin...

Posted by smart-telematik.se on den 16 april 2015
2015-04-15
 

En grå apriltisdag på Närkeslätten i regn och snålblåst behöver inte alls vara så tråkig. Speciellt inte när vi nu ä...

Posted by smart-telematik.se on den 14 april 2015
2015-04-08
 

På förekommen anledning vill vi gärna klargöra lite om antennerna till Zipabox Duo. Vid en första anblick är det lätt...

Posted by smart-telematik.se on den 8 april 2015
2015-04-01
 

Våren närmar sig med stormsteg och det blir naturligtvis viktigt att hålla koll på vädret nu när alla utomhusaktiviteter...

Posted by smart-telematik.se on den 25 mars 2015
2015-03-29
 

D-Links Home Controller med Z-Wave. Redo för release.

Posted by smart-telematik.se on den 19 mars 2015
2013-09-19

På smart-telematiks.se's support och kundtjänst kommer datablad och annat matnyttigt att kontinuerligt läggas upp och uppdateras. Här kan du även ställa frågor till supporten vilka besvaras inom 24 timmar.

Senaste tillskottet är datablad för mySensors temperatur senorser.

smart-telematik.se supportsite

2013-09-17

Glömmer du alltid att ställa timern till motor- och kupévärmaren eller tiden i timern är felinställd. Här har du prylen som löser dina problem. 

Belkins WeMo Switch och den tillhörande appen använder WiFi-nätverket i ditt hem för att ge dig möjlighet att slå på och stänga av värmaren i bilen från din iPhone, iPad eller iPod touch oavsett var du befinner dig.

Du har även möjlighet att även ställa scheman för när du vill att bilen ska vara varm.

WeMo Switch och App

  Varor som nämns i nyheten

2013-09-16

Har du kännt behov att fuktsäkra vinden, torpargrunden eller varför inte kyl, frys och diskmaskin. Nu har mySensors-serien allt det du behöver för att enkelt kunna göra detta.

Med ett antal sensorer, en gateway och en portal från smart-telematik.se så är kan du enkelt övervaka de fuktkänsliga platserna i hemmet och få notifieringa om något händer och snabbt kunna åtgärda dem.

Tvättmaskin

2013-08-28

Smart-telematik har bland de första fått in Fibaro Flood sensor (läckagesensor) i sortiment och lager.

  Varor som nämns i nyheten

2013-08-23

Just nu pågår en tävling på byggahus.se där du kan vinna flera produkter från smart-telamatik.se. Produkterna som det tävlas om är olika sensorer i mySensors-serien.

2013-06-03
M Wide

Efter ett år av förberedelser och omarbetning sen vår tidigare leverantör av ehandelsplattform meddelat att de lägger ned sin satsning, har vi äntligen lanserat smart-telematik.se igen. Denna gång i en än större tappning med fler produkter. Vi kommer under det kommande året att utöka vårt utbud av produkter inom M2M, telematik, trådlöst och hemautomation, både med egna och andras produkter.

Vi hälsar gamla som nya kunder, företag som konsument välkomna.

"The store is open, you may start shopping"

Mvh

smart-telematik.se