Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Temperaturövervaknig av livsmedel på Magdakullan

kötthantering

Problem

Enligt lag måste de som hanterar livsmedel följa vissa regler. Bl.a. ska temperatur loggas för att säkerställa att maten är tjänlig och inte förvarats vid fel temperatur.

Dessa kvalitetskrav är såklart viktiga men kan stjäla tid från den vanliga verksamheten och är sällan något som bidrar till huvudsysslan.

Lösning

Vi erbjuder flera olika varianter av produkter som kan lösa detta. En av våra kunder, Magdakullan, producerar ekologiskt kött och har en gårdsbutik med restaurang. Där kan gårdens delikatesser avnjutas och man kan vara säker på att köttet förvarats korrekt. För att sköta kontrollen av temperatur i kylar och frysar används Sensorists trådlösa system för temperaturloggning och övervakning.

Det är driftsäkert, enkelt och prisvärt. Via nätet kan systemet konfigureras, övervakas och mätdata hämtas ut. Blir batterierna dåliga skickas notifieringar ut. Temperaturgränserna ställer man själv in och vilka åtgärder som ska vidtas. 

Resultat

Numer kan personalen på Magdakullan ägna sig helhjärtat åt god mat istället för att behöva gå runt och läsa av termometrar och dokumentera.

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.