Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hotell

hotell

Problem

På ett hotell finns det mängder av olika områden där man har behov att automatisera och kontrollera allehanda enheter.

Vissa av dessa områden är hotellrum där man vill kontrollera belysning, klimat, multimedia etc. Konferenslokaler och mötesrum där man vill kontrollera belysning, klimat och även möjlighet att boka dem.

Lösning

Hotellrum

Moderna hotellrum är ofta utrustade med touch paneler som kan komma från olika tillverkare vilka kan kontroll av belysning, klimat, multimedieenheter.

iRidium erbjuder ett klart användarinterface som enkelt kan anpassas till alla hotellrum.

Ett sådant användarinterface har vanligtvis bara en sida och en användare behöver inte leta efter de funktionerna som han kan tänkas behöva för att kontrollera rummet. Sidomenyn ger tillgång till ytterligare funktioner och information om rummet eller hotellet. Det finns också knapp för att ringa receptionen vilket fungerar som ett vanligt samtal. Denna funktion har två varianter: endast ljud eller ljud och video.

BYOD (Bring your own device) är en ny företeelse på många hotell och det betyder att gästerna kan använda sina egna enheter för att interagera med rummet och hotellet. Här kan QR-kod avläsning som finns som funktionalitet i iRidium användas. QR-koder med en länk till ett projekt som styr hotellrummet kan placeras i en manual eller på insidan av rumsdörren eller de kan genereras dynamiskt i receptionen.

Så här fungerar det. En gäst laddar ner i3-pro appen eller hotellets egna app, skannar QR-koden och får tillgång till rumsstyrning under den period han vistas på hotellet.

Konferenslokaler, mötesrum, restauranger

Alla hotell har olika offentliga områden där utrustningen måste fungera korrekt.

För att tillhandahålla enkel och intuitiv kontroll räcker det med en touchpanel (iOS, Android, Windows och ganska ofta kan enklare konfigurationer kan användas här vilket ett användarinterface kan styra belysning, A / V-switch och en projektor.

Mer komplicerade konfiguration är också möjliga. Till exempel en Consys-lösning (av iRidium och Centec) med följande funktioner – sändning av synkroniserad översättning till smarta telefoner för konferensdeltagare och möjlighet att rösta.

Administratörs eller personalens arbetsplats

Hotellpersonalen använder iRidium användarinterface för att hjälpa dem att utföra sina uppgifter och allt kan konfigurera så att olika personal ser vad de har behov av, kontrollera och tillåtelse att se. Appen kan installeras på Windows-datorer samt iOS / Android-baserade enheter.

iRidium-servern är installerad på en dator och den loggar alla händelser som sker i systemet, skickar notifieringar till berörd personal och visar nödvändig data i appen eller i webbgränssnittet för övervakning.

Resultat

Med ett system från iRidium så får man ett system som integrera det man vill på hotellet och man får ett användarvänligt gränssnitt både för gästen och personalen.

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.