Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontor

Kontor

Problem

Skapa en lösning där det var möjligt att driva bryggeriet med endast ett minimalt antal personer, eftersom det mesta av regleringen och övervakningen hanteras av själva systemet. Helst ville man att endast en enda person (ägaren) skulle behövas för hela bryggningsprocessen. En andra slående fördel var att man ville återanvända värmeenergi, som då distribueras till hotellbyggnaden.Det kan vara svårt att få till en jämn och bra belysning på arbetsplatserna under hela arbetsdagen samt på andra faciliteter på kontoret.

Under de kalla månaderna vill man att kollegorna ska ha det varmt och skönt och under de varma ska det vara lite kyligare och behagligt.
Även kan det vara så att ibland glömmer den sista personen som lämnar kontoret att slå på larmet. Speciellt om den personen är trött på efter en lång arbetsdag.

Lösning

iRidium styr lamporna baserat på information som kan kommer från inom- och utomhus ljussensorer. I kombination med dimbara ljus möjliggör denna funktion konstant belysning på ditt smarta kontor oavsett väder och tid på dagen.
iRidium slår på och av lamporna i hallar och toaletter automatiskt tack vare rörelsesensorer. Detta betyder att lamporna tänds endast vid behov.

iRidium justerar automatiskt temperaturen på kontor baserat på aktuell inomhus- och utomhustemperatur. På detta sätt kommer arbetsplatsens temperatur alltid att vara bekväm och arbetsförhållandena optimala.
Under perioder som man inte arbetar (helger, nätter) växlar iRidium automatiskt uppvärmning och kylning till ekonomiläge.

iRidium kommer att se till att ditt smarta kontor larmas genom att aktivera larmet enligt ett förinställt schema. Inte bara det, iRidium kommer också att se till att alla lampor är avstängda och värme / kylning reduceras. Effektiv användning av värme och kylning hjälper till att minska energikostnader.
Auktoriserade användare kan titta i kameror på sina mobiler för att se vad som händer på eller runt kontoret när som helst.

Resultat

Nöjdare medarbetarna, förbättrad produktivitet och minskade energikostnader tack vare iRidium.

0
  0
  Din varukorg
  Your cart is empty

  Behöver ni hjälp?

  Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.