Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Leverera produkter och funktioner som inte är begränsande för användaren.

Unipi Technology utvecklar / tillverkar PLC, gateways och system för fastighetsledningssystem, industri 4.0 och smarta hem. Deras produkter kan tillämpas i övervakning och automatiseringssystem med möjlighet till fjärråtkomst och kontroll via portal.

Unipi Technolog's vision är enkel! Leverera produkter med parametrar och funktioner som inte är begränsande för användaren. Alltså resulterar det att användaren tillåts stora möjligheter för tillämpningar. Detta är möjliggjort tack vare den fullständigt öppna mjukvara och kompatibilitet med produkter från andra tillverkare. En rimlig prislapp är det också.

Kunder världen över har framgångsrikt implementerat deras enheter i deras projekt.  Man kan i dagsläget räkna till att de finns i över 65 länder .

UniPi Technology kan spåras tillbaka hela vägen till 1994. Under detta år grundades företaget Faster CZ som senare över gick till UniPi Technology. Ett par årtionden senare 2013 startade utvecklingen av deras plattform. I högsta möjliga utsträckning har öppen källkod används vid utvecklingen. Som ett resultat av detta arbeta kan man se dagens i system.

Hårdvarumässigt sågs en liten revolution när de började använda Raspberry Pi. Det hela startade när säljavdelningen kravställde att de skulle utveckla kreditstora datorer. Bokstavligen en dator med storleken av ett kreditkort. Detta resulterade i att de började utforska Raspberry Pi och trots sin lilla storlek är Raspberry Pi en fullfjädrad dator. Resultatet av detta är att den kan användas som vilken annan persondator som helst och har en bra prestanda för dess dimensioner. Den relativt låga inköpskostnaden är aven det en fördel.

Nu bygger deras produkter på den lilla men ack så kraftfulla Raspberry Pi.

Kontakta oss om ni vill veta mer på telefon 019-7601700 eller webbshop@smart-telematik.se.

Vi kan dessvärre inte finna några produkter. Det kan vara så att de ej blivit släppta i butiken än. Kontakta oss eller återkom om några dagar.
0

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.