Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Qubino

Marknadens minsta styrenheter med Z-Wave!

Qubino är marknadens minsta styrenheter med Z-Wave. Dessa används för att styra belysning, gardiner, värmepumpar etc. i ditt hem. Dessa små blå enheter har, förutom reläfunktion, energimätning, 1-wire för temperaturgivare och binära ingångar för egenkonfigurerade tillämpningar. De är dessutom säkerhetsgranskade av oberoende part och uppfyller tillämpliga standarder för att vara CE certifierade. 

De är en EU-baserad innovatör och tillverkare av Z-Wave enheter och som nämnt tidigare är de de minsta Z-Wave-enheterna i världen med den enklaste och snabbaste installationen som möjligt.

Innovation, support och kvalitet definierar deras team och är förankrade i allt de gör.

Qubinos uppdrag är att skapa komfort, säkerhet och energieffektivitet i användarens hem genom att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet och bästa kundsupport. Vision är att alla ska ha möjlighet ha ett smart hem världen över.

För att säkerställa att din kontrollenhet är kompatibel med Qubino så följ denna länk.

0

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.