Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Fibaro

Marknadsledande produkter för intelligenta hem.

Fibaro erbjuder en enkel installationsprocess, som eliminerar behovet av att dra metervis av kabel, då produkterna använder trådlös teknik, Z-Wave. Deras miniatyrmoduler kan installeras i en kopplingsdosa bakom en strömbrytare, rullgardinsbrytare, etc. och är kompatibla med alla system.  

Det är det enda systemet på marknaden som kan styra dimbara LED-belysning eller fluorescerande lampor i system utan neutralledare.  

Systemet är flexibelt med avseende på byggnadens infrastruktur. Om du vill förändra ditt hem, ta ner några väggar och ändra inredning så är det är inget problem. Du tar helt enkelt ut modulen ur dosan i väggen och installerar den på en ny plats. Tack vare mesh-nätverk kommer modulen att uppdatera sitt läge och återuppta kommunikationen med de övriga komponenterna.

0

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev om produkter och teknik. Vi spammar inte er brevlåda med erbjudanden varje vecka. Vårt fokus är att tillhandahålla teknik som löser era behov, inte att tävla om vem som säljer mest och billigast.