Telematik

Bra telematiksystem handlar om att skapa lösningar för telekommunikation och IT som binder samman traditionell teknik med nätverk av mobila eller stationära enheter. Tack vare en smidigare och mer effektiv överföring av data skapas så har du möjlighet att skapa ett intelligentare företag i framkant av den nya tekniken och på så sätt vara uppkopplad 24/7.

De största tillverkarna

Hos oss hittar du ett stort sortiment av produkter för telematik till olika användningsområden. Vi har samlat teknologi av hög kvalitet från några av de största tillverkarna i vår webbshop. Det gör det enkelt att välja rätt teknik när du ska installera eller utveckla ditt nya system.

Ett exempel är från Siretta som har en mobil router som är framtagen för att kunna erbjuda maximal driftsäkerhet för kommunikationen på ditt företag. Den har även inbyggt stöd för SMS som gör att du enkelt kan styra enheten från din mobil.

Framtidens telematik

Ett bra telematiksystem underlättar kommunikationen via dina mobila nät med hjälp av olika modem eller en router. Tack vare en smart användning av mobilnät som GSM eller 3G skapas system för uppkoppling till internet som är både snabbare och smidigare än tidigare.

Med en 4G router från Conel kan du till exempel förenkla styrningen av reklamskyltar, videoövervakning eller kortterminaler – helt fjärrstyrt och med god driftsäkerhet.

Handla av oss

Beställ dina produkter för mobila nät och telematik i vår webbshop redan idag. Vi har ett stort antal modeller av 3G och 4G routrar att välja på som passar när du vill installera ett nytt system. Självklart kan du alltid ringa oss om du har frågor om installation eller leveranser.

Tekonlogier för mobil uppkoppling och internet