Hem » Z-Wave » Paket » Startpaket VeraPlus
  • Startpaket VeraPlus

Startpaket VeraPlus

Beskrivning

För dig som snabbt vill komma igång med ditt system har vi skapat detta paket. Du får en mycket spännande kontrollenhet; VeraPlus samt tre Fibaro Wall Plugs till ett väldigt fördelaktigt pris.

VeraPlus
En kontrollenhet som utöver Z-Wave även har stöd för enheter som använder Zigbee och Bluetooth. Detta tillsammans med  Wi-Fi gör VeraPlus till ett mycket spännande nav i ditt Z-Wavenätverk. Den har dessutom en snabb processor med stort minne för maximal prestanda (vilket blir extra viktigt ju fler enheter du har).

Med denna enhet i ditt smarta hem erbjuds du säkerhet, komfort och sinnesro. Du kommer aldrig behöva anlända hem till ett ödsligt och mörkt hus igen. Ställ in termostaten att automatiskt kyla/värma ditt hems till en perfekt temperatur när du anländer hem och, kanske än bättre, håll koll på ditt kyl- och värmesystem så att det inte slösar energi (och pengar) när ingen är hemma.

Fibaro Wall Plug
Du får också tre mycket populära insticksenheter från Fibaro. Sätt helt enkelt i dessa i eluttaget och, vips nu har detta uttag blivit intelligent. Du kan nu styra anslutna enheter via ditt Z-Wavenätverk och din smarta telefon eller surfplatta.

Fibaros Wall Plug håller dig också visuellt uppdaterad om hur mycket energi som förbrukas. Med LED-ringen och de 16 miljoner(!) färgerna informeras du direkt och detaljerat om den aktuella lasten. Med hjälp av den inbyggda temperatursensorn blir du varnad, via ett blinkande och klart lila ljus, om temperaturen överstiger 55°C eller om maxlasten på 2500W överskrids.

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Du kanske också är intresserad av

  • Vera
    1 995,00 :-
    från 83,13 :- / mnd.
  • 649,00 :-
    från 27,04 :- / mnd.