Hem » Z-Wave » Startpaket Z-Wave Home Center Lite

Startpaket Z-Wave Home Center Lite

3 759,00 :-

Beskrivning

För dig som snabbt vill komma igång har vi skapat detta prisvärda paket med produkter från Fibaro.

Paketet består av följande produkter:

1 Fibaro Home Center Lite

3 Fibaro Wall Plugs

Fibaro Home Center Lite:

Home Center Lite är, som namnet antyder en liten enhet men med enorm potential som har samma funktionalitet som Home Center 2 men i mindre och billigare förpackning. Den lilla (90x90x33 mm), prisvärda och eleganta HCL är utrustad med den kraftfulla och otroligt energieffektiva ortex A8-processorn. HCL kan hantera upp till 230 Z-Waveenheter. Tillsammans med sensorerna är möjligheterna nästintill oändliga när du skall automatisera ditt hem.

Home Center lite kan t.ex. stänga av gas- och vattenförsörjning om den upptäcker en läcka och samtidigt starta ventilationen om det skulle vara nödvändigt. Om den registrerar ett inbrottsförsök drar den igång larmet och ger dig bilder från din CCTV-kamera direkt till din smartphone eller tablet.

Du kan också övervaka din energiförbrukning och genom att använda historisk data så kan du enkelt upptäcka dina mest energislukande enheter. Ta kontroll över ditt hem oavsett om du lapar sol på en strand på Maui, är på konferens i Motala eller sitter i en bilkö på Essingeleden en grå eftermiddag i november.

Fibaro Wall Plug:

Sätt helt enkelt in dessa i eluttaget och, vips nu har detta uttag blivit intelligent. Du kan nu styra anslutna enheter via ditt Z-Wavenätverk och din smarta telefon eller surfplatta.

Fibaros Wall Plug håller dig också visuellt uppdaterad om hur mycket energi som förbrukas. Med LED-ringen och de 16 miljoner(!) färgerna informeras du direkt och detaljerat om den aktuella lasten. Med hjälp av den inbyggda temperatursensorn blir du varnad, via ett blinkande och klart lila ljus, om temperaturen överstiger 55°C eller om maxlasten på 2500W överskrids.

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Andra varor från samma fabrikat

  • 1 399,00 :-
    från 58,29 :- / mnd.
  • 9 599,00 :-
    från 399,96 :- / mnd.