Hem » Z-Wave » Popp - Siren för utomhusbruk
 • Popp - Siren för utomhusbruk
 • Sidvy
 • Montering

Popp - Siren för utomhusbruk

2 445,00 :-
Lagerstatus: Ej i lager

Beskrivning

Denna utomhussiren från Popp är utrustad med en stor solcellspanel vilket gör att den går utmärkt att använda utan någon extra strömkälla eller batterier. En vanlig dags solenergi håller sirenen vid liv i upp till femtio dagar (om den inte används).

Popps utomhussiren kan placeras på utsidan av ditt hem och kontrolleras genom Z-Wave. Detta är en utmärkt produkt för att bygga ut ditt säkerhetssystem och eftersom sirenen larmar med både ljud (105 dBm) och ljus (stroboskopiskt) så blir man direkt uppmärksammad på att ett alarm utlösts.

Dessutom skyddar denna enhet sig själv såtillvida att om någon försöker att maniupilera eller ta bort huvudenheten från monteringsplattan så startas sirenen automatiskt och rapporterar sabotageförsöket till din Z-Wave controller. All kommunikation mellan sirenen och kontrollenheten är dessuom krypterad och säker för att skydda mot manipulation.

Sirenen är underhållsfri och vattenskyddad (IP56). Den är dessutom utrustad med en intern temperatursensor som rapporterar temperaturen inne i sirens hölje.

Funktioner:
* Siren för utomhus (IP56)- och inomhusbruk
* Kombinerar akustiskt (105 dBm) och optiskt (stroboskopiskt) ljus
* Krypterad och säker kommunikation med Z-Wavecontrollern
* Effektivt sabotageskydd
* Stor solcellspanel
* Integrerad temperatursensor

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Andra varor från samma fabrikat

 • 999,00 :-
  från 41,63 :- / mnd.
 • 749,00 :-
  från 31,21 :- / mnd.
 • 1 489,08 :-
  från 62,04 :- / mnd.