Hem » Telematik » Modem/Routrar » MultiTech rCell GPRS Router

MultiTech rCell GPRS Router

3 787,50 :-
Lagerstatus: Ej i lager

Beskrivning

MultiTech GSM/GPRS med stöd för GSM 850, 900, 1800 och 1900 MHz samt GRPS paketdata med upp till 85.6 kbps. Har inbyggd TCP/IP-stack med routingfunktioner. Tåligt chassi med RS-232, USB, ethernet-interface, SMA antennkontakt. Drivs på 5-32 V. 2 års garanti.

 

MultiTech MultiModem GPRS Ethernet är ett "ruggad" router för GSM, GPRS och EDGE-näten. MultiModem GPRS Ethernet är framtaget för att användas där man behöver en Internet-förbindelse trots att man inte har tillgång till telenätet.

MultiTech MultiModem GPRS är utvecklad för bruk i såväl fasta som mobila tillämpningar. Chassit är byggt i aluminium för att passa lika bra på skrivbordet som i bilar, lastbilar, industrimaskiner, automater mm.

 

Router

Ethernet-anslutningen gör det mycket enkelt att implementera i alla typer av maskiner med en vanlig Ethernet-interface. Användningsområdet är t.ex. bensinpumpar, parkeringsautomater, försäljningsmaskiner, säkerhetssystem, fjärrövervakningssystem mm.

 

Trådlös koppling till Internet från vanlig dator

MultiModem GPRS stödjer vanlig GPRS vilket gör att du kan koppla datorer trådlöst till Internet i upp till 85 kbps. Med operatörer som har stöd för EDGE så kan hastigheter på upp till 240 kbps uppnås.

 

Röststöd

MultiModem GPRS har inbyggt stöd för röstsamtal vilket gör att man även kan koppla upp ett röstsamtal (för t.ex. nödtelefonsystem eller larmsystem där man vill kunna lyssna av vad som händer).

 

Wakeup on call

En funktion är "Wakeup on call" som kopplar upp Internet-förbindelsen när man ringer till routern. Detta gör att man kan ha routern normalt kan vara nerkopplad men forceras upp från utsidan via ett vanligt telefonsamtal.

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Andra varor från samma fabrikat

  • 4 542,50 :-
    från 189,27 :- / mnd.