Hem » Z-Wave » Styrenheter » Fibaro Home Center Lite
  • Fibaro Home Center Lite
  • Fibaro Home Center Lite
  • Fibaro Home Center Lite

Fibaro Home Center Lite

2 649,00 :-
Lagerstatus: Ej i lager

Beskrivning

Home Center Lite är, som man namnet antyder en liten enhet men med enorm potential som har samma funktionalitet som Home Center 2 men i mindre och billigare förpackning. Den lilla (90x90x33 mm), prisvärda och eleganta HCL är utrustad med den kraftfulla och otroligt energieffektiva  ortex A8-processorn. HCL kan hantera upp till 230 Z-Waveenheter. Tillsammans med sensorerna är möjligheterna nästintill oändliga när du skall automatisera ditt hem.

Home Center lite kan t.ex. stänga av gas- och vattenförsörjning om den upptäcker en läcka och samtidigt starta ventilationen om det skulle vara nödvändigt. Om den registrerar ett inbrottsförsök drar den igång larmet och ger dig bilder från din CCTV-kamera direkt till din smartphone eller tablet.

Fibaro Home Center Lite
Du kan också övervaka din energiförbrukning och genom att använda historisk data så kan du enkelt upptäcka dina mest energislukande enheter. Ta kontroll över ditt hem oavsett om du lapar sol på en strand på Maui, är på konferens i Motala eller sitter i en bilkö på Essingeleden en grå eftermiddag i november.

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (2)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Andra varor från samma fabrikat

  • 1 399,00 :-
    från 58,29 :- / mnd.
  • 9 599,00 :-
    från 399,96 :- / mnd.