Hem » Övrigt » Basalte Eve Vägghållare iPad
  • Basalte Eve
  • Magneter
  • Öppning för mikrofon
  • Tillverkad med precision

Basalte Eve Vägghållare iPad

iPadmodell:
Färg på ram:
Orientering:
Form på skal:
Färg på skal:
Låsbar (security):
Begär offert

Beskrivning

"eve, the ultimate iPad frame"

Vägghållaren Eve är en produkt för att kunna montera en Apple iPad på väggen som manöverpanel för sitt hem. Ansluten till en laddare kommer iPaden alltid vara laddad och redo att användas.

Skapa ett användargränssnitt i t.ex. Thinknx för just ditt hem och samla apparater som pratar KNX, Z-Wave tillsmamans med videoövervakning och Sonos m.m. och presentera detta i en iPad.  Spela upp musiken med Spotify, prata med den som ringer på dörren via DoorBird mha din iPad. Din iPad som alltid är redo och på samma plats. Det finns ingen risk att någon annan tagit iPaden och lagt den där man inte finner den eller att den är urladdad.

Eve är stilren i metall och består av en ram som skruvas upp på väggen där en anpassad USB-laddare kan placeras i en väggdosa bakom ramen. Efter montage av iPaden ska ett hölje monteras som täcker skruvar och låser fast iPaden.

Om den inte passar på väggen finns även ett bordsstativ så att väghållaren kan monteras på en bordsyta.

Hållaren finns i olika färger och för alla varianter av iPad.


Då denna produkt finns i väldigt många varianter beroende på färger och typ av iPad väljer ni ut er kombination i broschyren under Dokumentation. Därefter väljer ni modell och använder er av funktionen "Begär offert" och går till kassan och slutför er offertbegäran. Det innebär inga förpliktelser att begära en offert.

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (1)

Dela/Skriv ut

Blogga om