Hem » Z-Wave » Styrenheter » Athom Homey v2.0
 • Homey
 • App + Homey
 • Homey
 •  

Athom Homey v2.0

3 399,00 :-
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Det här är Homey

Homey ansluter till alla dina enheter i hemmet och gör dessa åtkomliga från en central enhet. Du kan kontrollera dem med din röst, din smartphone eller automatiskt med hjälp av regler du själv skapar.
Homey konfigureras enkelt med hjälp av en smartphone eller tablet över WiFi. Du styr Homey snabbt och enkelt via appen i din telefon eller Amazon Alexa och Google Home

Devices (Enheter)

Homey har konstruerats med en vision om att koppla upp sig mot alla enheter i hemmet. Oavsett vilken tillverkare eller teknologi dessa har.
Eftersom Homey stödjer 8 olika trådlösa teknologier och kan få utökad funktionalitet genom appar, stöds mer än 95% av de enheter som idag finns kommersiellt tillgängliga.

Flow (Flöde)

Skapa din egen magi i hemmet med hjälp av Flows (flöden). Med hjälp av den enkla och intuitiva ”Flow Editor” skapar du regler av typen ”Om x, så utför y” som talar om för Homey vad den ska göra.
Slå på belysningen automatiskt när du kommer hem och låt Homey fråga om vilken musik du vill höra. Eller låt Homey varna dig för att det regnar ute när du ska lämna hemmet. Möjligheterna är oändliga!

Insights (Insikter)

Det är ofta svårt att få en inblick i vad enheterna gör hela dagarna. Homey loggar alla händelser så du kan titta på dessa efteråt. Det ger en insikt i vad som faktiskt hänt under dagen. Tillsammans med Flow Editor kan du skapa regler som hjälper dig att spara energi.

Teknik

Homey är en "state-of-the-art"-produkt som vi visar upp med stolthet. Med 7 inbyggda trådlösa teknologier kan Homey prata med alla dina enheter, oavsett teknologi.

 

Specifikationer

 • Teknisk data:
  CPU: ARMv7, 1GHz
  Memory: 4 GB Flash
    512 MB RAM
  Power: 10 W Peak Power
     
  Wireless Connectivity Wi-Fi ® 802.11b/g/n 2.4 GHz
    Bluetooth ® 4.0 Low Energy
    ZigBee ® 2.4 GHz
    Z-Wave Plus ™
    433 MHz
    868 MHz
    Infrared Receiver
    Infrared Transmitter (6x)
     
  USB On-The-Go Supported
     
  Accelerometer Supported
     
  Dimensions ⌀ 12cm
     
  Audio Output Internal Speaker
    3.5mm Stereo Jack
    Bluetooth A2DP
     
  Power Supply Input: 100-240V~ 50/60 Hz 0.5A
    Output: 5V ⎓ 2.0A
     
  Power Cable USB A to Mini-USB B, 1.8m
     
     

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om