Hem » Z-Wave » Sensorer » Aeotec Multisensor (4-in-1) IP42 - Gen5
 • Aeon Labs Multisensor Gen5
 • Montering med fästet

Aeotec Multisensor (4-in-1) IP42 - Gen5

Kampanjvara
489,00 :- Ord. Pris (594,00 :-)
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Rörelsesensor, fuktsensor, termometer och ljussensor. Denna mycket flexibla produkt är utmärkt när du skall göra ditt hem smart.  Den ser ut som en "vanlig" rörelsesensor men den är så mycket mer än det. När du installerar denna produkt får du fyra delar Z-Waveteknologi i en enda smidig enhet. Med hjälp av din kontrollenhet kan du omedelbart mäta temperatur, fukt och ljus där du väljer att installera din multisensor. 

Rörelsesensor:
De flesta rörelesesensor används enbart i säkerhetssyfte men med denna produkt kan du, via ditt hemnätverk, skapa regler och scenarior med t.ex. ljusstyrning utöver säkerhetsaspektten.

Fuktsensor:
Använd fuktsensorn för att skapa de mest perfekta och bekväma rummen genom att t.ex slå på ventilationen eller öppna fönster.

Ljussensor:
Är lamporna på men ingen är i rummet - släck dem. Är det för mörkt - tänd en lampa och ställ in precis rätt ljusnivå. Är det för ljust - dra ned en gardin. Med hjälp av ljussensorn kan du spara energi, pengar och dessutom hålla ovälkomna besökare borta.

Temperatursensorn:
Övervaka temperaturen i ett utrymme och använd sedan kraften i multisensorn för att direkt kontrollera, eller få ditt Z-Wavesystem att kontrollera, uppvärmnings och nedkylningsenheterna i ditt hem så att du alltid har pefekt temperatur och känner dig bekväm.

Denna produkt kan användas via både USB (kabel medföljer) eller med batterier (ej inkluderade.). Den är dessutom Z-Waveplus certiefierad vilket innebär förbättrad räckvidd och större pålitlighet då den är försedd med den senaste Z-Wave 500 Series-chippet.

När du beställer en Multisensor Gen 5 ingår dessutom ett baksidefäste med "arm", en USB-kabel, två stycken skruvar och en manual.

Specifikationer

 • Teknisk data:
  Strömförsörjning: USB DC 5V eller batteridriven (4xAAA batterier som ej medföljer)
  Arbetstemperatur: -10 upp till 60 grader
  Arbetsområde temperatur: -10 upp till 50 grader Noggrannhet +-1 grad
  Arbetsområde fuktighet: 20% upp till 80. Noggrannhet: +-25% (vid 25 grader)
  Ljus: 0 till 1000 Lux
  Rörelsekänslighet: 3 till 5 meter
  Kapslingsklassning: IP42
  Räckvidd: Upp till 150 meter utomhus (LOS)

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Andra varor från samma fabrikat

 • 280,00 :-
  från 11,67 :- / mnd.
 • 599,00 :-
  från 24,96 :- / mnd.
  ( 629,00 :-)
 • 1 190,00 :-
  från 49,58 :- / mnd.
 • Aeon Labs
  738,00 :-
  från 30,75 :- / mnd.