Hem » Z-Wave » Sensorer » Aeotec Multisensor 6
 • Aeon Labs Multisensor 6
 • Aeon Labs Multisensor 6
 • Aeon Labs Multisensor 6

Aeotec Multisensor 6

595,00 :-
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Så är den här. Aeons nya och mycket smidiga Multisensor 6. En mycket spännande enhet med sex inbyggda sensorer (rörelse, temperatur, ljus, fuktighet, vibration och UV). Den har dessutom manipulationsskydd och stöd för Z-WavePlus vilket gör detta till en av de allra mest versatila produkterna på marknaden i dag.  Den är dessutom 70% mindre än tidigare versioner vilket gör den mycket mer elegant och diskret. Att den dessutom väger betydligt mindre än sina föregångare gör installationen smidigare och du kan tillochmed använda dubbelsidig tejp.

Multisensor 6 kan störmförsöjas både via batterier eller tillsammans med den medföljande USB-kabeln. Dess trådlösa signaler räcker pp till 50% längre och 250% snabbare.

Rörelsesensor:
Med fem meters räckvidd och 120° "synfält" så kan den rörelsedata som Multisensor 6 registeras används för  t.ex, säkerhetsfunktioner, värmelösningar och energibesparning. Att kunna veta om, och när, vissa rum används är nyttig information när du gör ditt hem smart.

Temperatursensor;
Med hjälp av Z-wave finns det massor av sätt som du kan se till att ett rum ständigt har den optimala temperaturen och med Mulitsensor 6 blir detta enkelt. Temperatursensorn kan mäta mycket noggrannt mellan  -10~50°C (14 to 122°F) och rapportera alla förändringar direkt tillbaka till din smarta kontrollenhet. 

Ljussensor:
Automatiserad belsyning är bara så smart som systemet som finns bakom det. Med den digitala ljussensorn kan du mäta ljusnivån i ett rum i realtid.

Fuktsensor:
I vissa rum som kök och badrum kan det ibland bli alldeles för fuktigt medan andra utrymmen inte är tillräckligt fuktiga. Med Mutlisensor 6 kan du övervaka fuktigheten i ett rum från 0 upp till 100% och därmed kan du använda denna data för att automatisera t.ex. fläktar, motoriserade fönster och avfuktare.  Multisensor 6 gör helt enkelt att du kan se till att miljön i ditt hem ständigt är perfekt oavsett om du är på plats eller inte.

Vibrationssensor:
Multisensor 6 innehåller en seismisk snesor som är kan känna av och rapportera eventbaserde vibrationer. Dessa små förändringar kan bl.a. användas för att skydda enheten och den märker om en inkräktare försöker att manipulera den eller om den av misstag har har förflyttats från dess tilltänka placering. 

UV-sensor:
Denna produkt mäter ultraviolett ljus, det typ av ljus kan orsaka allt från ögonskador till möbelblekning. Mutlisensor 6 mäter ett rums UV-nivå så att rummets miljö kan anpass med hjälp av gardiner, persienner och belysning.

I paktetet medföljer Multisensor 6, USB-kabel, Monteringsfäste, skruvar, tejp och en manual. (Batterier ingår ej!)

I skrivande stund (18/9) finns det stöd för denna produkt i Zipabox/Zipabox Duo. 

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Du kanske också är intresserad av

 • 160,00 :-
 • Andra varor från samma fabrikat

 • 280,00 :-
  från 11,67 :- / mnd.
 • 629,00 :-
  från 26,21 :- / mnd.
 • 1 190,00 :-
  från 49,58 :- / mnd.
 • Aeon Labs
  738,00 :-
  från 30,75 :- / mnd.