mySensors® - trådlösa sensorer för bättre kontroll

Vill du ha möjligheten att övervaka viktiga enheter/lokaler även när du inte är där? Med MySensors trygga lösningar för fjärrövervakning kan du upptäcka t.ex. inbrott, temperaturförändringar och fuktskador både snabbt och enkelt. Vi har över 50 olika typer av sensorer i olika kapslingsklassning med allt från temperatursensorer till vibrationsmätare och infraröda rörelsesesensorer för såväl komersiella som industriella applikationer. mySensors unika och pålitliga trådlösa sensorer kan spara dig både tid och pengar.

Trådlös övervakning - Internet of Things

mySensors är ett nätverk av trådlösa sensorer för övervakning som larmar dig om personer, fordon, djur eller rörliga objekt rör sig på inom det bevakade området. Sensorerna upptäcker även vattenläckage från kyl-/frysskåp, disk-/tvättmaskin eller krypgrund. Det finns även sensorer för fjärrövervakning av temperatur i kylskåp och frysskåp, samt möjlighet att mäta luftkvalitet, fuktighet och tryck. Vi har lösningarna för övervakning/mätning och vi har också flera olika typer av gateways, allt för att passa era behov och förutsättningar.

Hantering online

Ett nätverk består av sensorer, en gateway och en mjukvara som du lätt når via internet. Via webbportalen www.mysensors.se kan du när som helst hantera och konfigurera dina sensorer. Du kan via mobil, surfplatta eller PC se mätvärden samt få SMS-larm när uppsatta värden överskrids. mySensors är den perfekta fjärrövervakningslösningen för företag. Självklart erbjuder vi även support.

Skräddarsydda lösningar

Är du intresserad av att veta mer om vad mySensors och vad trådlös övervakning kan göra för dig? Kontakta oss på telefonnummer 019 - 760 17 00 eller [email protected] så skräddarsyr vi en lösning efter dina behov.