Hem » Telematik

Telematik

Telematiksystem i toppklass från smart-telematik.se

Bra telematiksystem handlar om att skapa lösningar för telekommunikation och IT som binder samman traditionell teknik med nätverk av mobila eller stationära enheter. Tack vare en smidigare och mer effektiv överföring av data skapas så har du möjlighet att skapa ett intelligentare företag i framkant av den nya tekniken och på så sätt vara uppkopplad 24/7.

Inom dagens digitalisering då information och data ska samlas in automatiskt med hjälp av modern kommunikationsteknologi är det viktigt att den tekniken håller hög kvalitet och är anpassad efter behoven. På Rejoin har vi jobbat med att förse apparater med kommunikation under många år. Propritära radiolösningar, ZigBee, GPRS, 3G..alla ställer de olika krav på antenner, spänningsförsörjning, modem, kapslingar etc. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt produkter och lösningar för ert behov.

Handla av oss

Beställ dina produkter för mobila nät och telematik i vår webbshop redan idag. Vi har ett stort antal modeller av 3G och 4G routrar att välja på som passar när du vill installera ett nytt system. Självklart kan du alltid ringa oss om du har frågor om installation eller leveranser.

Undervarugrupper
Produkter
12 36 72