Hem » Övrigt » Enocean

Enocean

EnOcean - Self-powered Internet Of Things

Trådlös kommunikation med EnOcean

Hos smart-telematik.se hittar du en mängd produkter för trådlös kommunikation med den populära teknologin EnOcean, där en av leverantörerna är Eltako. Med deras produkter skapar du enkelt en både miljövänlig och kostnadseffektiv kommunikationsanläggning till din byggnad. Hur ser dina behov ut?

Ett smart system

Från Siemens, Eltako och Schneider kommer lösningar för trådlös kommunikation och radiokommunikation med EnOcean-teknik. Bland deras produkter hittar du bland annat radiosändare och mottagare med hög kvalitet som ger dig ett flexibelt och underhållsfritt system för ditt hem/företag.

Med EnOcean-teknik kan vi erbjuda komplett och skräddarsydd trådlös kommunikationslösning från enskilda rum till hela byggnadskomplex, utan behov av extra kablar. Det är dessutom en teknik som ger en extra lättskött kommunikationsanläggning till din verksamhet.

Innovativa lösningar

EnOcean kombinerar tekniska lösningar för att konvertera energi med extra lågfrekvent elektronik och en pålitlig trådlös kommunikation. Den effektiviserade energianvändningen gör det möjligt att skapa ett system som bygger på förnybar och miljömässigt hållbar energi.

Den innovativa tekniken från EnOcean grundar sig på idén om att ta tillvara förändringar i energinivåer. Produkter från Enocean utvinner energi som skapas från små förändringar i rörelse, tryck, ljus, temperatur eller vibrationer som då kan användas för den trådlösa kommunikation.

Beställ ditt nya system

Med en kommunikationsanläggning från EnOcean skapar du på ett enkelt sätt kostnadseffektiva och miljömässigt hållbara lösningar hemma eller för företaget. Välj den modul för trådlös som passar dig bäst här i vår webbshop. Självklart kan du också ringa oss om du har frågor om våra produkter.

Energy Harvesting Wireless Sensor Solution from EnOcean

Produkter
12 36 72